TJENESTER2018-07-10T07:50:36+00:00

Digitale rådgivere

Få mest mulig ut av markedsbudsjettet ditt

Det er en fulltidsjobb å holde seg oppdatert innen alt som skjer i dagens mediehverdag. Nye markedskanaler introduseres og eksisterende kanaler endrer seg raskere enn noe verden tidligere har opplevd.

Sosiale medier for bedrifter handler om å være sosial og kommunisere med kundene på samme måte digitalt, som du gjør ansikt til ansikt. Med våre rådgivningstjenester er vi den oppdaterte brikken som spiller deg og markedsteamet ditt gode. Det er stor konkurranse i sosiale medier! Det er flere bedrifter som ønsker å nå ut til akkurat samme mennesker som deg, det er der vi hjelper deg. Sammen legger vi strategien for riktig annonsering i sosiale medier.

Annonsering

Markedsføring i sosiale medier handler om å være synlig og skape dialog med dine kunder og samarbeidspartnere!

Annonsemarkedet endrer seg hele tiden. Å følge med på trendene og teknologiene som din bedrift vil ha nytte av er en fulltidsjobb. Vi har dedikerte personer med lang erfaring i bransjen som hjelper din bedrift å lykkes på nett.

Vår erfaring fra alle typer bransjer er uvurdelig når det kommer til annonsering. Vi vet hvilke aktiviteter og annonseformater som tidligere har fungert godt og hvilke kanaler som fungerer for din bedrift i dagens marked.

Ved å samarbeide med oss frigjør du DIN  tid til å kunne gjøre det du kan best.

Vi har erfaringen du trenger for å lykkes!

Inbound Marketing

Magi for deg som vil satse på å tiltrekke deg nye kunder!

Inbound Marketing er en variant av innholdsmarkedsføring (content marketing). Det handler om at godt og relevant innhold skal få kunden til å komme til deg. Du skal tiltrekke kunden gjennom god informasjon og merverdi, og du skal «utdanne» kunden din. Det krever arbeid kontinuerlig over tid, hvor du utnytter flere digitale kanaler. «Alle digitale aktiviteter skal henge sammen, og kobles opp mot hverandre», pleier vi å si. Vi bruker en miks av verktøy som: sosiale medier, blogg, nyhetsbrev, e-bøker, video, SEO, nettside og kampanjesider. Hvilket verktøy vi bruker for deg er avhengig av dine bedriftsmål, og hvor kjøperen er i kjøpstrakten.

Nettsideproduksjon

Det hjelper lite om nettsiden din er helt rå, hvis ingen finner den

Flere og flere benytter seg av mobil når de søker etter ulike produkter og tjenester. Er ikke nettsiden din tilpasset mobile enheter? Da risikerer du å miste potensielle kunder. Det er disse kundene som oftest er i kjøpsmodus, og derfor verdifulle for din bedrift. Med en responsiv nettside styrker du kundens brukeropplevelse, samtidig som det øker sannsynligheten for salg eller annen ønsket handling. Mobile sider er på denne måten noe du ikke bør risikere å være foruten.

Mobiltilpasning, brukeropplevelse, webdesign, relevant innhold.

KONTAKT OSS

Sense-metoden

Den tar utgangspunkt i fire elementer – faglig oppdatert, best effekt, kontinuerlig oppdatering og sosial strategi. Markedsføring på sosiale medier skal være både engasjerende og kostnadseffektivt for deg og din bedrift.

Synlighet

Logo-Design

Sosial Strategi

SEO

Responsiv

Moderne

Sosiale Medier

Inbound Marketing

Annonseadministrasjon

Vi er klare for å hjelpe deg

Kontakt oss