Personvernserklæring 2018-07-10T09:17:46+00:00

Personvernserklæring for sensekommunikasjon.no

Personopplysninger som behandles av Sense Kommunikasjon AS

Sense Kommunikasjon AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om betalingskort.

Sense Kommunikasjon AS innhenter kun informasjon om:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke sider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresser

Hvordan informasjon innhentes?

Sense Kommunikasjon AS samler kun inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Denne informasjonen er frivillig å oppgi.

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi henter ikke inn informasjon fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentes via sensekommunikasjon.no og lagres hos oss.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Kontaktinformasjon finnes du på sensekommunikasjon.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Sense Kommunikasjon AS utleverer ikke personopplysninger til utenforstående tredjepart. Sense Kommunikasjon kan benytte underleverandører som kan behandle personopplysninger på vegne av Sense Kommunikasjon AS.

Bruk av cookies

Sense Kommunikasjon AS  bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å kunne øke funksjonaliteten på våre sider.

Vi benytter Google Analytics for å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker / navigerer seg på nettstedet, via informasjonskapsler (cookies).

Vi benytter også Facebook sporingspiksel til å måle og analysere trafikk på nettsiden.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Sense Kommunikasjon AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette kan gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon finner man på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Sense Kommunikasjon as

hei@sensekommunikasjon.no

sensekommunikasjon.no