SENSEFAMILIEN

Håkon Andersen

Managing Director / Partner

915 55 477

haakon@sensekommunikasjon.no

Håkon er vår “Commander in Chief” og har en allsidig lederbakgrunn fra mediebransjen. Når han ikke har fullt opp med å pusse opp gamle ærverdige trebygg på fritiden sin, har han 100% fokus på å drifte vårt kontor og sørge for at alle prosjekter gjennomføres i tråd med kundens ønsker. Håkon er opptatt av vekst og utvikling i alle deler av den digitale verdikjeden.

Elise Landa Omsland

Head of social media / Partner

951 00 821

elise@sensekommunikasjon.no

Elise er vår «Content Queen» med en solid bakgrunn fra mediebransjen, både som produksjonssjef og kreativ leder. Elise besitter en unik kreativitet og evne til å forstå kundens behov. Hun er gründer med et stort fokus på omdømmebygging og synlighet i sosiale medier. Hennes engasjement og formidlingsevne må bare oppleves!

Anders Aks

Performance Advisor / Partner

971 34 514

anders@sensekommunikasjon.no

Anders er vår «Performance Expert», med sin utdannelse fra Forsvaret og Markedshøyskolen har han et stort engasjement for strategi, forretningsutvikling og annonsering i sosiale medier. Idag jobber han primært med å synliggjøre verdien innen den digitale markedsføringen, dette ved hjelp av analyser og god dialog med kunden.

Christina S. Andersen

Digital Designer

456 04 780
christina@sensekommunikasjon.no

Christina er vår «Queen of Webdesign», med en enorm “stå på”- vilje og positivitet. Hun tar utfordringer på strak arm, og liker å oppleve ting som får adrenalinet til å pumpe. Visuell profilering og merkevarebygging er noe Christina kan ut til fingertuppene, og hun har en genuin interesse for å lære mest om våre kunder for å kunne formidle budskap best mulig, gjennom tekst og bilder.

Olav Haugen

Developer

404 99 624

olav@sensekommunikasjon.no

Olav er vår «Code King» og webutvikler med lidenskap for fotografering, og er et orakel innen programmering. Han kan bistå med alt innenfor nettside, webbutikk, applikasjoner og tekniske utfordringer knyttet til ulike plattformer, samt grafisk design, og trives med å skape verdi sammen med våre kunder.

Silje Tvetene Langerud

Content Manager

928 34 472
silje@sensekommunikasjon.no

Silje er vår «Ad Queen», med utdanning fra Oxford i England. En blidere og mer positiv person finner man ikke. Silje er opptatt av å sette seg godt inn i våre kunders behov, skape de gode opplevelsene, skrive tekster og bygge kreative innholdsstrategier som leverer resultater for kundene. Hun strekker seg langt for å oppnå felles mål, og trenger du blomstertips – bare spør!