Folkeuniversitetet

Dato
Kategori
Foredrag/ Workshops, Sosiale medier/ Rådgivning
Tags
foredrag, kampanjer, rådgivning, sosial strategi, sosiale medier, workshops
Om dette prosjektet

Folkeuniversitetet er et studieforbund med en historie datert hele 150 år tilbake i tid. Deres mål har hele tiden vært å bidra til et mer meningsfylt liv for den enkelte, samt fremme livsland læring og likestilling i adgang til kunnskap, innsikt og ferdigheter. I 7 regioner har Folkeuniversitetet mer enn 40 lokale studiesteder, og 22 medlemsorganisasjoner.

 

For Folkeuniversitetet i Larvik og Sandefjord holder vi foredrag og kurs i digital synlighet med sosiale medier, samt nettvett, og hvordan bruke sosiale medier for å bli en attraktiv arbeidstaker. Her fokuserer vi på strategisk bruk av sosiale medier som Facebook og LinkedIn, og Google, med følgende mål; Hvordan bygge omdømme som arbeidssøker? Hvilke gode egenskaper har du som arbeidssøker, og hvordan fremheve disse egenskapene?

 

Vi søker stadig å forbedre vår kommunikasjon med våre deltagere og studenter. Med Sense har vi tatt et svært viktig digitalt skritt. De balanserer forretningsstrategi og aktivitetsplaner på en profesjonell og effektiv måte, og synliggjør for ulike markeder våre kurs og studier. I tillegg har vi selvfølgelig bruk dem som forelesere innen SoMe på våre kurs for ulike kunder.
 
Vi kan stolt anbefale dem videre!
 
Siv Hjertø
Avdelingsleder Folkeuniversitetet Larvik/Sandefjord

 

 

  folkeuniversitetet.no