KURS OG FOREDRAG

Vi tilbyr skreddersydde kurs og foredrag for både bedrifter, skoler, foreldre, arbeidssøkere og gründere. Vi tilpasser foredraget/kurset etter din virksomhet eller arrangement, enten forsamlingen er stor eller liten, om du ønsker en time eller en hel dag – vi har lang erfaring og skreddersyr etter dine ønsker.

Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Elise Landa Omsland og Håkon Andersen

Sosiale medier – målgruppens nye fritidsarena

 

Hvordan forstå den fjerde teknologiske (frustrerende) og digitale revolusjonen? Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke sosiale medier er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring i sosiale og digitale kanaler? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen.

Høres dette spennende ut og ønsker du å lære mer?
Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Elise Landa Omsland og Håkon Andersen
Sense Kommunikasjon, Sensefamilien workshop, Sosial strategi. Elise Landa Omsland presenterer

Omdømmebygging og kundeservice i
sosiale medier

 

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialogen med målgruppen. Hvordan snakker vi til dem, hva trenger de hjelp til og hvordan finner vi ut hva de liker å få informasjon om? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme. Et godt omdømme blir mer og mer viktig i den tiden vi lever i, fordi målgruppen aldri har vært så kravstor eller lite lojal mot bedriftene og merkevarene som nå. Ta din posisjon der ute!

Høres dette spennende ut og ønsker du å lære mer?
Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Christina S. Andersen og Silje Tvetene Langerud

Sosiale medier – en utfordring? Hva kan bedriften gjøre? Og hva kan de ansatte gjøre?

 

I et bedriftsinternt foredrag med inkludert workshop jobbes det konkret med bedriftens strategi for sin tilstedeværelse i sosiale medier og hvor viktig det er å ta eierskap over eget digitalt innhold. Her jobbes det også med hvordan du som leder kan bli synlig på best måte og hva de ansatte kan gjøre for å være gode ambassadører for bedriften og merkevaren.

Høres dette spennende ut og ønsker du å lære mer?
Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Christina S. Andersen og Silje Tvetene Langerud
Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Katarina S. Bråthen og Anders Aks

Hvordan bli en attraktiv gründer/arbeidssøker?

 

Har du tenkt på at du er en merkevare og må bygge deg opp et godt omdømme? Her viser Elise deg hvordan du kan bruke digitale og sosiale kanaler til å bygge deg opp et godt omdømme og bli synlig på nett. Hvilke gode egenskaper, holdninger og interesser har du? Og hvordan skal du klare å vise det frem på best mulig måte? Sosiale medier er perfekt til å bygge nettverk og få frem ønsket budskap. Vi går igjennom hva som er greit å dele og hva som ikke er greit å dele på nett, og vi jobber med smart bruk av LinkedIn.
Høres dette spennende ut og ønsker du å lære mer?
Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Håkon Andersen og Christina S. Andersen

Sosiale medier – barn og unges nye fritidsarena

 

Trygge digitale foreldre! Hvorfor skal barnet prate med deg når du ikke har peil? I dette foredraget som er rettet mot foreldre i grunnskolen settes det fokus på hvordan man på best måte kan skape en god arena for dialogen mellom generasjoner. Det å forby barn og unge digital tilstedeværelse, er ingen god idé – det er som å be dem om og ikke delta i livet. Vi må ville se, høre og forstå dem. Dagens unge har aldri vært så flinke som nå! La de lære deg teknologien, vær nysgjerrig og se mulighetene.

Høres dette spennende ut og ønsker du å lære mer?
Sense Kommunikasjon, Kurs og Foredrag. Håkon Andersen og Christina S. Andersen
Kurs og foredrag. Elise Landa Omsland, Foredragsholder, Head of social media / Partner i Sense Kommunikasjon.

ELISE LANDA OMSLAND

Elise er gründer og partner i Sense Kommunikasjon. Hun er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet via digitale og sosiale kanaler. Hun er utdannet grafisk designer og har jobbet som designer, kreativ leder og produksjonssjef i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er glødende engasjert i menneskene og samfunnet rundt seg, noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende. Hun har jobbet med foredrag, workshop og kurs i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter. Hun er kursholder både i Telemark Fylkeskommune og i Folkeuniversitetet.

Elise på Elise på Talerlisten

Anders Aks, Foredragsholder, Preformance Advisor / Partner i Sense Kommunikasjon.

ANDERS AKS

Anders er gründer og partner i Sense Kommunikasjon. Han har bakgrunn fra forsvaret og er NLP Coach.
Han er brennende opptatt av sikkerhet og riktig bruk av sosiale medier både for næringslivet, private og ungdom. Han jobber med foredrag både på norsk og engelsk, og har holdt foredrag for deltakere fra alle nordiske land. Anders er en engasjerende person med mye kunnskap, som det er verdt å høre på.

Anders Aks, Foredragsholder, Preformance Advisor / Partner i Sense Kommunikasjon.

Trenger du hjelp til å finne ut av hva som fungerer på nett for din bedrift?